4. december 2013

Ja tak til kunstnerisk udvikling!

Mens der pågår en meningsudveksling her på portalens debatspalte om muligheden for at bedrive kunstnerisk forskning og udviklingsprojekter her i landet – og i særdeleshed på Statens Scenekunstskole, hvis man ikke er tilknyttet stedet – mellem en skuffet interessent (læs indlæg) og scenekunstskolens rektor (læs indlæg), byder selvsamme scenekunstskole på gratis adgang til fremlæggelse af et af de udviklingsprojekter, der pågår på institutionen.

Det sker 10. december kl. 16-18,30 på Statens Scenekunstskole, hvor koreograf og instruktør Charlotte Munksø fremlægger projekt 'Her lugter af ingenting'.

Præsentationen foregår som en performativ iscenesættelse af forestillingens proces, metode og inspirationsmateriale, og under seancen indgår der scenografiske elementer, video og interviews. Formålet er at tydeliggøre og reflektere over Charlotte Munksøs arbejdsmetode i en devisingproces og reflektere over arbejdsproces og publikumsmøder. Den såkaldte 'refleksionspartner i det kunstneriske udviklingsprojekt har været dramaturg Trine Wisbech fra Det Lille Teater.

Man kan læse mere om de kulturministerielt støtte KUV-projekter og de igangværende projekter på Statens Scenekunstskoles hjemmeside.    

Og der er som nævnt gratis adgang til fremlæggelsen af 'Her lugter af ingenting', der foregår på Statens Scenekunstskoles P3 & P4, og billetter skal rekvireres på billetto.dk

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne