7. maj 2013

Inviter os!

I kølvandet på Festival 2013 har en gruppe børne- og ungekulturformidlere fra Københavns Kommune sendt en opfordring til landets turnerende børne- og ungdomsteatre om at blive inviteret til deres forestillinger!

Både fordi ikke alle formidlere kan komme til festivalerne og fordi man bare ikke kan nå at se alt i løbet af en weekend.

' En del af jer holder jo til i København eller gæstespiller i byen på et eller andet tidspunkt, og her vil vi opfordre jer til at sende os en invitation, hvis I kan se en fordel i at få os på besøg. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at vi når at se alle de forestillinger vi får en invitation til, men for os betyder det dels, at der vil være større sandsynlighed for at se forestillingen med målgruppen og dels at vi ikke er trætte i hovedet – samt at det skaber større rum til at se andre forestillinger på festivalen', lyder det bl.a. i ledsagebrevet til teatrene, der er skrevet af Maria Suh på vegne af børnebibliotekarer og børnekulturformidlere i Københavns Kommune – og også indeholder en lang liste over de formidlere, der gerne vil modtage invitationer.

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne