6. oktober 2017

International dansefestival for babyer 17.-26. oktober

Bora Bora – med tilnavnet 'Dans og Visuelt Teater' – er Aarhus' dansescene, og det tager de helt alvorligt for alle aldersgrupper, så derfor afvikler man i uge 42 og 43 det, der angiveligt er Danmarks første professionelle dansefestival alene for de allermindste publikummer.

Festivalen DANS BABY DANS byder således på seks interaktive danseforestillinger for de 0-5-årige, hvor både babyer og småfolk får lov til at være med på scenen, komme tæt på danserne og krave helt ind i scenografien.

Over seks dage spiller seks dansekompagnier (fem udenlandske og et dansk) i alt 18 opførelser, der alle er designet til de små tilskuere.

Samtidig har Bora Bora og Børnekulturhuset indrettet en børnelounge, hvor der kan hænges ud i fri dressur og barnevogne.

Som alt i regionen i dette år er det en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Festivalen finder sted 17.-19. og 24.-26. oktober formiddage og eftermiddage.

Forestillingerne er:

Little Night – Imaginart (ES) (1 1/2 til 3 år)
Up Side Down – Dalija Aćin Thelander (RS/SE) (2 til 5 år)
Aupapa – Zig Zag Danza (ES) (0 til 3 år)
Korp Korp – Ostwald (N) (6 mdr. til 3 år)
Caban – De Spiegel (BE) (3 mdr. til 3 år)
Himmel – Teater Minsk (DK) (1 1/2 til 5 år)

Læs mere om DANS BABY DANS og program med spilletider, billetter (prisen er 60 kroner pr. person uanset alder) m.v. på: https://bora-bora.dk/festival/dans-baby-dans/

(Billedet: Børnene er aktive deltagere i dansefestivalens forestillinger – her er det forestillingen 'Aupapa' med spanske Zig Zag Danza. Pr-foto)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne