21. maj 2013

ILT13-festival i Aarhus 23.-26. maj

Aarhus’ internationale festival ILT13 blæser ind over den jyske hovedstad fra 23.-26. maj 2013. Festivalen, der har Aarhus Teater, Teatret Svalegangen og Gruppe 38 samt Aarhus Kommune som arrangører i samarbejde med en række af byens andre kulturinstitutioner, har som fokus at 'præsentere teaterforestillinger og performances for et publikum, som både består af teaterbranchefolk og de, som ønsker at se noget nyt og anderledes teater, som normalt ikke kan opleves i Aarhus til så små penge, som disse forestillinger sælges til', som det lyder i pressemeddelelsen.

Der er ni forskellige forestillinger af internatonale teaterkompagnier samt aftertalks og andre aktiviteter i de fire dage, som festivalen strækker sig over.

Og selvom de fleste forestillinger er for voksne, er der også tilbud til børn og unge. Sidstnævnte i form af 'Life Live!' af Cantabile 2 & Carte Blanche for de 12-årige og op, der er blevet godt anmeldt her på portalen.

Til de små kommer engelske Whalley Range All Stars med 'PIG' – en ni meter lang so, som børn og voksne kan passere igennem og opleve en kort performance. Forestillingen spiller rigtig mange gange på Store Torv i Aarhus og med gratis adgang.

Det samme gælder spanske Ymedioteatro og deres 'SIE7E', der også er korte animationsperformances opført i en lind strøm i en lille skurvogn på Lille Torv i Aarhus.

De øvrige voksenforestillinger fra Canada, Belgien, Sverige, England og Danmark skal der købes billetter til – til rimelige priser.

Program, billetter m.v. på www.ilt13.dk

(caj) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne