26. august 2019

‘I nattens lys’ udvalgt til Artistic Gathering

Når ASSITEJ International – den verdensomspændende organisation for børneteatrets fremme – afholder Artistic Gathering i Kristiansand i Norge fra 2.-7. september, er fokus på internationale aktiviteter, netværk, erfaringsudveksling og andre faglige fora.

Blandt oplægsholderne er Teatercentrums medarbejder og aktuelt ph.d.-studerende, Pernille Welent Sørensen, der vil tale om børn som publikum og medforskere i mødet med scenekunst.

Se mere om ASSITEJ Artistic Gathering 2019: https://www.aag2019.no

I forbindelse med det store arrangement er også udvalgt ti forestillinger – ud af mere end 500 tilbudte muligheder – og blandt dem er 'I nattens lys', en samproduktion  mellem danske Teater Refleksion og britiske Andy Manley, der havde premiere i 2017 og siden har spillet over 250 forestillinger for 3-6-årige på turneer og ved festivaler rundt omkring i verden (se Teateravisens anmeldelse).

Men 2.-3. september kan forestillingen altså opleves i sydnorske Kristiansand – og senere på måneden også på Horsens Teaterfestival 20.-22. september, og 'I nattens lys' fortsætter sin Europa-turne i efteråret og næste forår, afbrudt af Kina-besøg i december.

(Billedet: Andy Manley er eneste medvirkende 'I nattens lys', der skal spille ved ASSITEJ's Artistic Gathering i Kristiansand. Foto: Bo Amstrup) 

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne