14. juni 2014

Horsens er parat

Horsens Teaterfestival finder som vanlig sted i tredje weekend i september, dvs. i år fra 19.-21. september. Og der er stadig gratis adgang til alle forestillinger.

Dramaturgiatet har udvalgt 35 danske forestillinger til dette års udgave af den kuraterede  festival, og fra tirsdag 17. juni er der grønt lys for billetbestilling for landets formidlere, der rent kalendermæssigt har fortrinsret til at bestille de gratis adgangskort. Det kan ske både via telefonisk henvendelse og via nettet.

Festivalen definerer formidlere som 'teaterkontaktlærere, bibliotekarer, kulturkonsulenter, repræsentanter fra teaterforeninger, kulturhuse, teatre og andre der køber forestillinger eller arrangerer kulturbegivenheder'.

Halvdelen af festivalens omkring 7.000 billetter er reserveret formidlerne, mens resten udleveres til børn og unge og familier og andre interesserede – som kan bestille fra 23. august.

Billettelefonen (7629 1212)er åben tirsdag og torsdag kl. 10-13 i perioderne 17.-26. juni og 12-21. august. Formidlere kan ogs bestille billetter via e-mail: teaterbillet@horsens.dk

Horsens Festival byder også på fagligt forum, som i år  atter er i samarbejde med Scenekunstens Udviklingscenter, der bl.a. udbyder diplomuddannelser i kunst- og kulturformidling.

Desuden er der atter søndag præsentation af nye og endnu ikke producerede forestillinger fra teatrene.

De fleste af festivalens 35 forestillinger er anmeldt eller vil blive anmeldt forud for festivalstart her på portalen.

Se mere om betingelser for billetbestilling, program og anden info på festivalens hjemmeside: www.horsensteaterfestival.dk – der opdateres løbende frem til festivalen.

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne