4. december 2012

Holbæk Teater og Black Box Theatre donerer juleforestilling

Holbæk Teater og Black Box Theatre har fået gode anmeldelser af deres boogie-fyldte juleforestilling, ’Julemanden og den farlige forbryder’ – det gælder også anmeldelsen her på portalen – og nu skal de også roses for at donere indtægterne for en forestilling til aktivering af kvinder i Røde Kors-asylcentre.

Støtteforestillingen spiller på Aveny T i København onsdag den 5. december 2012 kl. 17,00 – og der er fortsat mange ledige pladser til den musikalske og danseglade familieforestilling.

Efter forestillingen giver Café Kellerdirk en sodavand til alle børn og barnlige sjæle. Her er det også muligt for publikum at møde danserne og få autografer.

Billetindtægten går til Asylum United – en integrationsfremmende indsats, som har til formål at styrke asylkvinders selvværd og tro på en bedre fremtid. I et samarbejde med Røde Kors har Asylum United nu etableret fodboldhold i fire asylcentre, hvor man tilbyder  alle centrenes kvinder at tage del i fodboldtræning og styrketræning mindst én gang om ugen.

Billetsalg via Billetnet.dk

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne