13. oktober 2017

H.C. Andersen Festivals søger eventyrlige projekter

H.C. Andersen Festivals tager nu imod ansøgninger om at blive en del af næste års festival – der som de foregående fem primært skal bestå af projekter, der er forankret i eventyrdigterens særlige værdier.

'Vi leder efter kulturprojekter, der kan vise H.C. Andersens evigt aktuelle univers på originale måder. Det er festivalens mission at kunne glæde mange slags publikum, og derfor søger vi både kulturaktiviteter for f.eks. børnefamilier lige så vel som skæve og helt anderledes måder at fortolke H.C. Andersen på', lyder det fra festivaldirektør Peter Bøgholm.

Danske børneteatre har ofte dramatiseringer af H.C. Andersens eventyr på repertoiret, så det ligger lige til højrebenet. Ved dette års festival kunne man bl.a. opleve Nørregaard Teater med 'Historiehuset', Teatret Fyren og Flammens 'Tommelise' og 'Fusskopf' og Asguer Zap Showteaters  'Mito og Dito' – ligesom Tin Can Company lavede nycirkus i form af et fortovsshow.

Interesserede kunstnere og kulturaktører skal indsende ansøgning via www.hcafestivals.dk senest 1. november 2017. På hjemmesiden findes yderligere information om bedømmelseskriterier m.v.

H.C. Andersen Festivals finder sted hvert år i uge 34 i Odense og præsenterede i år over 500 aktiviteter.  

(Billedet: 'Alt kan ske', står der på ballonen – og det gør der også hvert år i uge 34 i Odense. Foto: H.C. Andersen Festivals)

(caj) 

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne