20. august 2020

Gratis teater til 1000 bornholmske skoleelever

Bornholms Teater er i gang med en større turne med teaterkoncerten ’1658 – balladen om Bornholms befrielse’, der fra 19. august til 12. september spiller på ni lokaliteter på øen – og med gratis adgang.

Teatret har nu gjort en ekstra indsats for også at få øens skoleelever i tale, så udover de 18 aftenforestillinger, der er planlagt, har teatret inviteret samtlige øens 8. og 9. klasser ind til gratis særforestillinger, som afholdes i skoletiden på udvalgte dage og steder. I alt otte særforestillinger bliver det til, og faktisk inkluderer tilbuddet også både Campus-elever og 10. kl. centret, hvilket betyder, at over 1000 bornholmske elever får en noget mere underholdende skoledag, end de havde regnet med.

Disse særforestillinger for skoleelever afvikles på nogle af de samme steder, som forestillingen spiller om aftenen – én gang alle steder bortset fra Rønne, der får hele tre opførsler. Alle forestillingerne spiller kl. 13.

Se mere om spilletider og – steder for både skolebørn og voksne på teatrets hjemmeside: https://bornholmsteater.dk

(Billedet: Over 1000 bornholmske skolebørn- og unge skal se ’1658 – balladen om Bornholms befrielse’ ved otte8 særforestillinger rundt omkring på øen. Deres voksne – og alle andre – må vente til om aftenen. Foto: Kim Caspersen/Bornholms Teater)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne