19. maj 2019

Gratis Shakespeare til folket!

Folketeatret inviterer i samarbejde med teaterkollektivet Shakes til teaterfest i Ørstedsparken i Københavns indre by. Her bliver der fra 31. maj til 22. juni mulighed for at se og opleve Shakespeare-klassikeren 'Stor ståhej for ingenting' under åben himmel.  Det er gratis og arrangørerne opfordrer til, at interesserede tager en date, en flaske vin og hele familien med til teaterfest. Og formentlig også godt vejr…

Forestillingen spilles mandag til lørdag kl. 18,30 i hele perioden.

Teaterkollektivet Shakes har – som navnet antyder – forset sig på Shakespeare og har tidligere gjort Ørstedsparken usikker – bl.a. med 'Elskovs gækkeri'  i 2016 og sidste år 'Richard III'.

Shakes har til formål at udfordre alle og tiltrække alle aldersgrupper med deres energiske og grænseoverskridende udgaver af Shakespeare.

I år gælder det altså 'Stor ståhej for ingenting', der er bearbejdet af Thomas Markmann. Thomas Hwan svinger instruktørstokken, og scenografi og kostumer er skabt af Julie Forchhammer. På den mobile scene ses Mads Riisom, Marie Bach, Morten Brovn og Patricia Schumann. 

Se mere på https://shakes.nu

(Billedet: Shakes huserer igen i Ørstedsparken – her er det dog fra 'Elskovs gækkeri' i 2016. Foto: Thomas Cato)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne