1. juni 2022

Gratis Shakespeare til alle

De ER allerede i fuld gang med løjerne i Ørstedsparken i København, men SHAKES er leveringsdygtig i endnu en folkelig udgave af en Shakespeare-klassiker frem til 24. juni. Med foreslået aldersgrænse på 12 år, men parken er jo åben…

På 7. år samarbejder Folketeatret og SHAKES om at servere gratis Shakespeare til alle – et teaterkoncept, der har samlet tusinder af publikummer i Ørstedsparken siden 2016. 

SHAKES betegner sig selv som et kollektiv af kunstnere, der vil gøre Shakespeare folkelig og tilgængelig for alle ved at fusionere Shakespeares ædle tradition med alskens pop, mode og slang og placere de udødelige fortællinger i gadehøjde.

I år tager SHAKES ’Hamlet’ under kærlig behandling, når Ari Alexander, Tue Lunding, Sofia Čukić og Niels Dampe skruer op for charmen med flamboyante kostumer og in-your-face-attitude.

I pressemeddelelsen fortælles det, at Shakes i år har samlet sit hidtil yngste hold, og ’de kaster sig ud i et rent flamboyant SHAKES-attack uden livrem; corona-genfødte, unge, smækre og frygtløse – med outrerede kostumer og publikumskontakt skruet op til max, uden sprit og mundbind’.

’Hamlet’ spiller i Ørstedsparken fra 28. maj til 24.  juni, tirsdag til lørdag kl. 18.30.

Derefter kan ’Hamlet’ opleves på Bellahøj Friluftsscene den 25. juni kl. 18.30, den 28. juni kl. 18.30 i Thisted, den 29. juni kl. 18.30 i Vejle og endelig den 29., 30. og 31. juli kl. 18.30 i Helsingør.

(Billedet: Fire skuespillere på slap line og i outrerede kostumer tager livtag med Shakespeare i Ørstedsparken. Pr-foto)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne