23. september 2021

Gratis gyservandring

Teaterhuset Filuren i Aarhus byder i samarbejde med Teater Fluks og Musikhuset Aarhus på tre udendørs og interaktive møder mellem scenekunst og publikum i form af trilogien 'StiUD' med installationer i Musikhusparken og arealerne rundt om Filuren. Og med gratis deltagelse.

Tirsdag 28. september kl. 13.30 er der officiel åbning af 'StiUD#1 oneliners', der er en gyservandring i Musikhusparken for alle, dog anbefalet fra ni år og op – og man bestemmer selv, hvor længe oplevelsen varer.

Der er gratis deltagelse, men man bedes dog tilmelde sig på mm@filuren.dk senest 27. september, så teatret kan beregne antallet af de snack-bags, der uddeles…

Der er tale om lydteater og installationer, og oplevelsen er tilgængelig alle døgnets timer og egner sig særlig godt til dem, der holder af uhyggelige historier.

StiUD-trilogien relaterer sig til tre af sæsonens forestillinger, den første passende nok 'En Spøgelseshistorie', der genopsættes 1. oktober (se Teateravisens anmeldelse).

Hvor StiUD#1 kan opleves 28.-1. november, kommer #2 og 3# på banen henholdsvis 19. nov. 20. dec. og 28. jan.-24. marts – hvor titel og indhold afsløres senere.

Se mere på https://filuren.dk/forestillinger/stiud

(Billedet: Der bydes på gratis gyservandring i Musikhusparken 28. september. Mødested: Det store flip-dot-skilt ml. Musikhuset og Scandinavian Center)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne