12. august 2015

Gratis bydelsteater hele efteråret

Teater Nordvest er ikke et egentligt teater, men et bydelsprojekt, der har til formål at give børn, unge og familier mulighed for at opleve kvalitetsteater ganske gratis i det københavnske nordvestkvarter.

Det er Københavns Kommune, der har bevilget en større sum penge, som gør det muligt at opføre 100 gratis forestillinger hvert år – foreløbig for en fire-årig periode, der  blev indledt i 2013 – og det er den lokale teatergruppe Batida, der bestyrer Teater Nordvest og også selv optræder ganske flittigt på programmet.

De mange forestillinger kan bl.a. opleves i Batidas eget teaterhus på Rentemestervej 25A, på BIBLIOTEKET på samme vej, i Nordvestparken, Nørrebroparken og andre parker og pladser i området. Og ofte er det muligt efterfølgende at bestille mad fra et opstillet folkekøkken.

Programmet for andet halvår 2015 byder på ni forskellige forestillinger – og der er som nævnt gratis adgang til alle. Der lægges ud med 16 opførelser af Batidas egen Petrus & Fiona", som opføres udendørs i Bellahøj, Tingbjerg, Nordvestparken og Nørrebroparken. 19.-21. august + 24.-28. august.

Efterårsprogrammet for Teater Nordvest ser således ud:

–  Batida: “Petrus & Fiona” 17.-21. august + 24.-28. august

– Teater Nordkraft: “Ved arken klokken otte”
11. september

– Teater Patrasket: “Smash”
15. september

– Play BST: “Bong Jang Chui” – musikteater fra Sydkorea
- 20.-21. september

– Meridiano Teatret: Papirmåne” 25.-26. september

– Batida: “Spaghetti” 1. oktober + 9. oktober

– Batida: "Solo for to" 28.-30. oktober

– C:ntact: “Tæt på” 18. november

–  Batida: “Lille T og de forbudte bamser” 18.-20. november

–  Batida: “To i et hus – og en mus …holder jul”

6.-12. december

Læs mere om forestillingerne og deres spilletider og -steder på hjemmesiden: www.teater-nordvest.dk

De fleste af forestillingerne er tillige blevet anmeldt her på portalen.

(Billedet: Batida opfører flere forestillinger i Teater Nordvest-regi dette efterår, bl.a. 'Spaghetti', der her er foreviget ved en forestilling i Nordvestparken i august sidste år. Den spilles igen til oktober i Batidas Teaterhus. Foto: Lisbeth Bjerregaard Jacobi )

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne