19. marts 2014

Gratis børneteater i postkassen

I disse dage bliver der puttet en omfangsrig tryksag i samtlige postkasser i Holstebro, Lemvig og Struer kommuner, nemlig det 32 sider store program for verdens største teaterfestival for børn og unge.

Dermed skulle ingen i hele nærområdet for Aprilfestival, der afvikles 30. marts – 6. april 2014 med Holstebro som værtskommune, være i tvivl om, at der er masser af gratis teater gennem en hel uge.

Der drypper stadig enkelte aflysninger af forestillinger ind til arrangørerne fra Teatercentrum, men p.t. hedder det stadig over 125 teatre med cirka 190 forskellige forestillinger.

Og fra 24. marts er det så muligt at erhverve gratis adgangskort til herlighederne. Det kan ske online på festivalens hjemmeside (www.aprilfestival.dk) eller ved personligt fremmøde fra 30. marts i billetudleveringen på Holstebro Bibliotek.

Søndag 30. marts fra 14-17 er billetterne dog rykket til Musikteatrets foyer i forbindelse med Åbningsfesten for de lokale børn og deres voksne.

I programmet til 'Aprilfestival – teater for små & store' – der også kan ses som bladremodul på festivalens hjemmeside, finder man bl.a. oversigt over alle festivalens forestillinger, ordnet efter alder; korte beskrivelser af de enkelte forestillinger;  spilletider og spillesteder for forestillinger i festivalugens hverdage og det afsluttende megastore weekendarrangement; bykort over spillesteder; billetinformation m.v.  

Se mere på www.aprilfestival.dk.

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne