25. marts 2015

Gratis billetter og workshops til skoler i København

I samarbejde med Åben Skole tilbyder ZeBU på Amager et antal gratis billetter og workshops til teatrets nye forestilling 'Landet Under', der har premiere 12. april.

Workshoppen, der lægger sig op af det univers, som børnene præsenteres for i forestillingen, har som formål at udvide og skærpe bevidstheden om den teateroplevelse, børnene har haft, ved at afprøve de teknikker, som forestillingen arbejder med, på egen krop.

Workshoppen arbejder også med at forbinde krop og stemme samt udvikle fantasi, tekstforståelse og fortolkning hos eleverne via en sanselig tilgang. Workshoppen varer fra kl. 09.30-14.00 (inkl. forestilling og frokostpause). Workshoppen udbydes af Åben Skole København som led i samarbejdet mellem skole og teater.

Der tilbydes workshopforløb på følgende datoer: 13.-14., 16.-17., 24.-25. april, alle dage fra kl. 09.30-14. Samme skole kan kun bestille til maksimalt to klasser. Forestillingen retter sig primært mod indskolingen og er ikke egnet under 7 år.

I samarbejde med Åben Skole tilbyder ZeBU gratis billetter til skoler i København til Landet Under fra 13.-17. april kl. 10 alle dage. Der er 25 gratis billetter pr. dag.

Interesserede skoler skal skrive til claus@zebu.nu for at bestille workshop eller billetter – og det er først-til-mølle-princippet, der gælder.

Se mere om forestilling m.v. på www.zebu.nu 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne