3. juli 2023

Glad Teaters kunstneriske leder stopper

Glad Teater, der producerer både stationære og turnerende forestillinger til ind- og udland – og både for børn og voksne, siger farvel til teatrets kunstneriske leder, Lars Werner Thomsen, der har haft posten i over 17 år.

Ifølge en pressemeddelelse fra Glad Teater er beslutningen taget i samarbejde med Glad Fondens ledelse og Jesper Michelsen, administrativ leder af Glad Teater, der nu overtager den fulde ledelse.

”Det er et kæmpe skift, at Lars forlader Glad Teater. Lars har som medgrundlægger og kunstnerisk leder gennem 17 år været en stor del af at udforme Glad Teater og derigennem også sætte et flot aftryk på dansk scenekunst. Vi ønsker ham al muligt held og lykke med hans videre færd,” lyder det fra teaterleder Jesper Michelsen.

Lars Werner Thomsen fortsætter sit virke som instruktør med andre scenekunstneriske projekter og udfordringer, og der er også en gensidig interesse for, at samarbejdet fortsætter, så nye fælles projekter kan ventes i fremtiden.

Torsdag d. 17. august kl. 15.00 afholdes en afskedsreception for Lars Werner Thomsen på Glad, Rentemestervej 45, København NV.

(Billedet: Lars Werner Thomsen stopper som kunstnerisk leder for Glad Teater. Foto: Cecilie Bach)   

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne