16. april 2019

Glad Teaterfestival 1.-5. maj 2019

Glad Teater, der blev etableret i april 2006 i samarbejde med Glad Fonden, har i en årrække produceret events og scenekunst med fokus på, hvordan mennesker med funktionsnedsættelse kan indgå i scenekunst.

Det kan man se prøver på, når Glad Teaterfestival afvikles fra 1.-5. maj i KU.BE  – Kultur- og bevægelseshuset på Dirch Passers Allé 4, Frederiksberg.

Der er tale om 'fem dages fejring af det skæve, det sanselige, det inkluderende og mangfoldige i scenekunsten!', som det lyder fra Glad Teater, hvis festival byder på  teaterforestillinger, workshops, historiefortælling, lydinstallationer, film, leg, fællesspisning, fest m..

Der er events for både børn, unge og voksne – og det meste er gratis.

Teaterforestillingerne er den poetiske klovneforestilling 'Vivaldis' og 'Helte Street Performance' – der begge spiller udendørs, med mindre vejret rykker dem indenfor; dertil kommer de entrebelagte forestillinger 'Dit blik mit syn' med udgangspunkt i Glad Teaters blinde ensemblespiller Anne Sophie Lübecks historie, og 'Anatomi', hvor teatrets skuespilleres personlige historier om krop, fysik og psyke indgår i det anatomiske laboratorium.

Se mere om festivalen, programmet, billetter m.v. på hjemmesiden: https://www.gladteater.dk/glad-teater-festival/

(Billedet: Forsidebilledet på Glad Teaterfestivals program. Foto: Søren Meisner)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne