11. juni 2011

Gitta Malling klar til at blive TIO-formand

Repræsentanter for knap 30 teatre deltog i et medlemsmøde 6. juni på Taastrup Teater, som BørneTeaterSammenslutningen (BTS) og Foreningen Af Små Teatre (FAST) havde indkaldt til for at snakke organisationsstruktur og diskutere visioner, indsatsområder og behov forud for den forestående fusion mellem de to organisationer, som ventes at finde sted på en stiftende generalforsamling den 26. og 27. september i år. Og hvor navnet TIO – Teatrenes Interesse Organisation – allerede er på plads.

Og hvad der længe har rumlet i korridorerne, blev nu ganske vist: Limfjordsteatrets leder, Gitta Malling, meddelte, at hun stiller op som formand for TIO – i et samarbejde med Jens Svane Botrup (leder af Bornholms Teater) og Jørgen Carlslund (kunstnerisk leder på ZeBU og nuværende formand for BTS) som næstformænd.

Der ventes ikke modkandidater til dette stærke ledelsesudspil.

Også på de indre linjer er det første navn klar, idet  Loa Haislund Larsen  starter som organisationssekretær for FAST  1. juli – og efter fusionen fortsætter i TIO.

Hun er uddannet scenekunstproducent fra Statens Teaterskole og har via jobs som administrator og  producent og medvirken på div. voksen- og børneteaterprojekter et solidt kendskab til området.

TIO’s sekretariat skal dog efter planen bestå af flere ansatte for at kunne opfylde medlemsønsker om et handlekraftigt foretagende.

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne