8. december 2017

Generalsekretariatet på arbejde

International ASSITEJ's generalsekretariat, der de næste tre år drives fra ASSITEJ Dannmarks og Teatercentrums kontorfællesskab, har travlt, fortælles det i seneste nyhedsbrev til de danske medlemmer.

Også det månedlige ASSITEJ International nyhedsbrev produceres her af generalsekretær Louis Valente og hans beskedne stab, ligesom korrespondancer med teaterfolk fra hele verden flyder ind i hans mailboks i en jævn daglig strøm. 

Han har følgelig også deltaget i det første (og angiveligt meget produktive) møde i Executivkomiteen – der er ASSITEJ Internationals bestyrelse – som fandt sted i Mantova, Italien i forbindelse med SEGNI – New Generation Festival først i november.

Nyhedsbrevet beretter i øvrigt, at en af de større opgaver er planlægningen af ASSITEJ Artistic Gathering 2018 i Beijing, Kina,  der finder sted 18.-24. august 2018. De lokale arrangører fra China National Theatre for Children sender i øvrigt fem personer til Aprilfestival 2018 i Syddjurs Kommune med det formål at suge viden til sig om, hvordan man kan strukturere en teaterfestival.

Også en række andre internationale gæster kan ventes til Aprilfestivalen, flere er blevet foreslået af ASSITEJ Danmarks medlemmer og kan bl.a. være instruktører, opkøbere fra internationale festivaler og teaterfolk, som man evt. kan starte samarbejder med.

Se mere om Internnational ASSITEJ på www.assitej-international.org og ASSITEJ Danmark på www.assitej.dk

Læs portrætartiklen om den danske generalsekretær.

(Billedet: ASSITEJ's Executivkomite samlet i Mantova, Italien, til møde og deltagelse i Segni – New Generation Festival. Foto: Assitej Danmark) 

(caj) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne