17. august 2020

Fremtidsorienteret teater

Teater V har etableret et online-scenerum under navnet Future V, hvor der opføres såkaldt digi-dramatik, baseret på nyskrevne fiktionsfortællinger, skabt til de nye kunstneriske formater og kommunikationsplatforme, der har vundet indpas under coronaens teaterlukningsperiode.

Muligheden for at opleve live-teater fra egen skærm i egen stue fortsætter følgelig også  efter at teatrene fra sæsonstart har kunnet åbnet for scenekunst med restriktioner.

Teater V, der kalder sin digidramatik disruption af det klassiske, analoge teaterum, vil med Future V tilbyde et nyt digitalt format, hvor der kan sælges billetter og dermed sikre en forretningsmodel for teatret og kunstnerne.  Man har repremiere på digidramaet 'Space Space', der spillede online fra slutningen af maj og ind i juni måned – og bl.a. blev betegnet som et 'skarpt skåret intens familietragedie' i Information.  

'Space Space'er inspireret af true crime-bølgen og er en fortælling om ensomhed, konfrontation og livets svære valg.

Den nye spilleperiode er 18. august til 20. september 2020 og udover billet kræver forestillingen, at man har dowloadet Zoom til computer, tablet eller mobil.

Det er også muligt at deltage i aftertalk, der kan tilkøbes i forbindelse med billetkøbet.

Se mere om den aktuelle og billetkøb og kommende produktioner m.v. på https://www.future-v.dk

(Billedet: Filippa Suenson som Ene, der på sin egen livestream fortæller om sig selv og sin søgen efter fællesskab. Foto: Teater V)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne