25. juli 2018

Fra tænketank til Dansk Teater

Fusionen mellem Teatrenes Interesseorganisation (TIO) og Danske Teatres Fællesorganisation (DTF) til Dansk Teater blev effektueret 13. juni og nu har den nye brancheorganisation og arbejdsgiverforening, der tæller 81 medlemmer, meldt ud, hvem der skal være direktør for foretagendet.

Det bliver den hidtidige sekretariats- og kommunikationschef i den juridiske tænketank Justitia, Louise Stenstrup, der tiltræder som direktør i Dansk Teater 1. august.

Louise Stenstrup (f. 1980) er uddannet cand.scient.anth. fra Københavns Universitet (2007) og har diplom i strategisk kommunikation fra Danmarks Journalisthøjskole (2013). Hun var med til at stifte Justitia i august 2014. Før det har hun bl.. arbejdet som fuldmægtig i Fødeministeriet (2008-10) og som kommunikationschef hos tænketanken CEPOS (2011-2014).

Mens TIO's nyhedsportal, Proscenium, nu er fælles medieplatform, arbejdes der på at udvikle en ny hjemmeside for Dansk Teater, der i forbindelse med fusionen valgte bestyrelse med formand Jakob Højgård Jørgensen (teaterleder, Teater Nordkraft) og bestyrelsesmedlemmerne Allan Aagaard (direktør, Aarhus Teater); Betina Grove, (teaterleder og skuespiller Teatret st. tv);  Carsten Wittrock (teaterleder, Nørregaards Teater); Eva Præstiin (teaterdirektør og producent, Betty Nansen Teatret); Lars Sennels (teaterdirektør, Vendsyssel Teater) og Marianne Thorsen (chef for HR og Jura, Det Kongelige Teater)

(Billedet: Louise Stenstrup bliver pr. 1. august Dansk Teaters første direktør. Foto: Dansk Teater)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne