25. oktober 2008

Fortælleteater for Majestæten

Lørdag den 25. oktober kl. 6.00 lettede et fly fra København med Jesper la Cour Andersen om bord. Han er kunstnerisk leder på Det Fortællende Teater, som er inviteret til Tanzania af Kunststyrelsen og CKU i forbindelse med dronning Margrethes og Prins Henriks officielle statsbesøg i november. Med udgangspunkt i fortælleforestilingen ‘I Guder!’ skal Jesper la Cour Andersen lede et syv dages workshop-forløb, hvor der skal udveksles gudefortællinger med 12 børn og et par voksne. Det handler altså om storytelling, sagn og myter – og en fælles forståelse for forskellige kulturers religiøse og historiske arv.

Resulatet sammensættes til en fælles fortælling, som dronning Margrethe skal overvære 4. november i byen Morogoro, der ligger et par times kørsel fra hovedbyen fra Dar-Es-Salaam.

Gennem de seneste 12 år har Jesper la Cour Andersen opbygget et solidt erfaringsgrundlag gennem praktisk teaterarbejde, der måler sig i over 1.000 spillede forestillinger både i Danmark og internationalt. Han modtog i øvrigt Horsens Kommunens Børneteaterpris i 2006.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne