2. marts 2022

Forspring til formidlerne

Formidlerne er som opkøbere af turneteatrenes forestillinger vigtige deltagere på Aprilfestival 2022 i Esbjerg, der afvikles 27. marts – 3. april, og det markeres bl.a. med, at man allerede fra 18. marts kl. 10.00 har mulighed for at bestille billetter til festivalens forestillinger, mens den offentlige billetbestilling først åbner 21. marts kl. 10.00.

Programmet for festivalens forestillinger ventes at ligge klar snarest her i starten af marts.

Det kræver, at man tilmelder sig festivalen, hvilket også giver mulighed for at modtage nyhedsbrev med relevant info om festivalen. Desuden får man et deltagerkort, der bl.a. giver adgang til festivalcaféen og diverse arrangementer i løbet af festivalperioden. 

Blandt dem er New Case, hvor festivalens nye teatre præsenterer deres teater og forestillinger; en danseworkshop, mulighed for at låne gratis cykler, der gør det nemmere at komme rundt til weekendens spillesteder – og deltage i diverse korte pop-up-arrangementer i løbet af festivalweekenden, fx sparringssalon om den nye refusionsordning; workshop om inklusion i forbindelse med Catch the Wave-kongressen (se note); oplæg fra Pernille W. Sørensen om hendes ph.d-forskning i børn og teateroplevelser m.v.

* Man kan følge festivalen og dens videre planlægning via hjemmesiden: www.aprilfestival.dk

(Billedet: Sådan så det ud, da Esbjerg holdt billetåbningsfest i 2010, da festivalen sidste gang gæstede byen. Foto: Søren K. Kløft)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne