27. juni 2023

Forestillinger og workshops til verdenskongres

ASSITEJ International – det verdensomspændende netværk med centre i over 80 lande, der er en vigtig medspiller i arbejdet med at promovere teater for børn og unge på globalt niveau – afvikler sin verdenskongres med tilhørende festival i Cubas hovedstad Havana fra 24. maj til 1.juni 2024.

Men allerede 19. juli i år er der open call for de teatre, der overvejer at deltage med en forestilling på festivalen eller komme med bidrag til det fagprogram, der også er en væsentlig del af verdenskongres og festival.

Ifølge ASSITEJ Internationals danske generalsekretær, Louis Valente, forventer man mellem 1.000 – 1.400 fagfolk fra 60-80 lande, hvor der også arbejdes for en stor dansk delegation.

Planen er også en såkaldt post-kongres fra 2.-7. juni i hele Cuba, hvori indgår muligheden for at spille forestillinger, der så at sige kan være i en kuffert; lave workshops m.v.

Det kan man bl.a. læse mere om i en note fra februar i år

Men lige nu gælder det altså kunstneriske og faglige bidrag. Læs mere og ansøg her.

ASSITEJs 21. verdenskongres finder sted i Cuba for anden gang – den caribiske østat var også vært for kongres og festival i 1993. Næste års verdenskongres afvikles under sloganet 'Voces de un mundo nuevo' (Stemmer fra en ny verden).

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne