19. januar 2019

Forces of the North

NEXT ZONE præsenterer tre forestillinger i én med 16 urbane og moderne dansere og nycirkusartister fra 10 forskellige nationaliteter, når 'Forces of the North' rammer AFUK Remisen i København 1.-2. februar henholdsvis kl. 20 og kl. 16 og Kulturværftet i Helsingør søndag 3. februar kl. 15. 

Den to timer lange forestilling er alderssat fra 10 år, og der er næppe tvivl om, at også børn og unge vil kunne værdsætte en koreografi med urbane break-dance-optrin, superhelte, vikinger, nordiske guder, inuit-kultur m.v. i de tre forestillinger, som NEXT ZONEs kunstneriske leder, Lone Boel, har sat sammen fra 'Super Human', 'Ritual for the Inuit' og 'Viking-Runes'.

Ifølge Helsingør Teaters kommunikationsansvarlige. Camilla Hasseriis Dietz, er det store internationale cast nu i Tisvilde, hvor holdet skal øve  frem til premieren på 'Forces of the North' på Théâtre de Suresnes i Paris: 29. januar. 

 Danserne er alle unge, der er vokset op i storbyer med alt hvad det indebærer, og et ophold ved skov og strand er ikke hverdagskost for dem. 

Men bag produktionen står altså det danske dansekompagni NEXT ZONE, der søger at skubbe til grænserne for dans og scenekunst i et krydsfelt mellem urban dans, moderne dans og nycirkus, suppleret af nykomponeret musik og scenografisk lys.  

Billetsalg via Billetten.dk og www.helsingor-teater.dk

(Billedet: 'Face the North' er en forestilling med 16 dansere/artister. Foto: NEXT ZONE)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne