18. december 2018

Forandringsfyldt forår venter Dansehallerne

Dansehallerne, der efter udflytningen fra Carlsberg Byen har haft administrativt hovedcenter på Regnbuepladsen 7 i det indre København og kunstneriske aktiviteter spredt over det ganske land, går et forandringsfyldt forår i møde.

På det rent kunstneriske plan står bl.a. en række nyskabende og publikumsinddragende projekter – ligesom aktiviteter som 'Dans for børn & unge' fylder i kalenderen.

På det praktiske/fysiske plan skal der skaffes et nyt hus til Dansehallerne, som håber at vende tilbage til Carlsberg Byen, hvor Kedelhuset skal være det nye centrum for den koreografiske scenekunst. Planerne er godkendt af myndighederne, og der arbejdes nu på at skaffe den sidste finansiering til realisering af projektet.

På det administrative plan venter en ny direktør for Dansehallerne, idet Efva Lilja, der har været spydspids bag den markante forandringsproces, organisationen har gennemgået, og drivkraft i arbejdet for et nyt dansehus, fratræder i løbet af foråret.

Med en ambitiøs fremtidsplan for Dansehallerne på plads har Efva Lilja besluttet at stoppe for i stedet at fokusere på sin egen kunstneriske virksomhed.

Der annonceres nu efter en ny direktør med mulig tiltrædelse 1. maj 2019. Ansøgningsfrist er 14. januar 2019 med ansættelsessamtaler fra 28. januar.

Se mere om aktiviteter, jobopslag for direktørstillingen m.v. på https://www.dansehallerne.dk

(Billedet: Dansehallernes direktør, Efva Lilja, har besluttet at forlade Dansehallerne, hvor hun har været leder siden januar 2016. Foto: Per Morten Abrahamsen)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne