19. november 2019

Født til at være kendt…

The Nordic Beasts nye forestilling, 'THE ERA OF NO TALENT RISING' er en interaktiv danseforestilling for unge og voksne (aldersgrænse sat til 13+) om den såkaldte 'Snefnug-generation', der 'blev født til at være speciel, betragtes som svag, erkender verdens problemer, nyder fast-food dating, og som konstant har et kamera rettet mod sig og sine handlinger', som den præsenteres forud for premieren i Dansekapellet.

The Nordic Beasts startede op i januar 2017 med hjælp fra Nordisk Kulturfond. Kompagniets kunstneriske leder er den herboende finske koreograf Noora Hannula. En Nordic Beasts-produktion bliver karakteriseret som 'visuel, nærværende og ekstremt fysisk med tematikker der perspektiverer og reflekterer over den digitale tidsalder – ofte serveret med en god portion absurditet'.

 'THE ERA OF NO TALENT RISING' er det tredje og sidste værk i Hannulas social media-serie, hvor hun udforsker identitetsbegreber fra 'Snefnug-generationens' standpunkt. Tidligere har hun lavet forestillingen 'SNAP ME, 20.231 LIKES', der handlede om unges måde at fremstille sig selv på sociale medier.  

Noora Hannulas har været med i både Kristján Ingimarsson Companys og Mute Comps forestillinger og er i øvrigt en af årets modtagere af Statens Kunstfonds arbejdslegater. Her fremhæves hun som en af fremtidens helt centrale scenekunstnere, bl.a. fordi hun 'rykker ved de kendte formater for sin genre'. 

'THE ERA OF NO TALENT RISING' spilles på engelsk og varer 50 minutter. Spilleperioden i Dansekapellet er kort: Onsdag 20. nov. kl. 12.00 + 19.00, torsdag 21. nov. kl. 19.00 og fredag 22. nov. kl. 19.00 – billetter via teaterbilletter.dk

Forestillingen skal til foråret sammen med Dansehallerne ud på landets skoler.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne