21. september 2021

FOD FLUGT

Seidlers Sensorium, der også har været på flere teaterfestivaler med 'Voks Skov', står bag den publikumsinddragende vandreforestilling 'FOD FLUGT', som finder sted i Munkerup Park i Nordsjælland 25.-26. september.

Performancevandringen er skabt specifikt til Munkeruphus af performance- og billedkunstner Marika Seidler. Vandringen inddrager naturen rundt om Munkeruphus og lokalhistorie fra Gilleleje og omegn. Her blev jødiske flygtninge under Anden Verdenskrig sejlet over sundet, og her skjuler stranden geologiske skatte, der under istiden blev skubbet hele vejen fra Nordnorge ned til Nordkysten af Sjælland. 

Vandringsforestillingen varer i alt 80 minutter og udspiller sig over fem stationer, hvor publikum undervejs møder tre performere og to sangere samt kunstinstallationer installeret på ruten. 

Kunstværkerne er skabt af fundne materialer fra strandparken, sten, forkullet træ, lyde, kostumer, sensoriske oplevelser, fiskenet, dufte, sang, silkeorganza, hør og stål. Publikum sendes af sted otte personer ad gangen, og rejsen vil foregå i et stille og roligt tempo i skov, på skrænter og trapper samt langs stranden. 

Deltagelse i forestillingen, der er for både børn og voksne – dog med en nedre aldersgrænse på 10 år – er gratis, men billetter skal bookes via billetto.dk 

Man skal møde på Munkeruphus' parkeringsplads mindst 15 minutter før start og sko og tøj efter vejret er en god ide. Vandringen er ikke for gangbesværede

Følgende start tidspunkter gælder både lørdag 25. september og søndag 6. september:

Kl. 10.40 – 12.00 Kl. 11.00 – 12.20 Kl. 11.20 – 12.40 Kl. 11.40 – 13.00 Kl. 13.20 – 14.40 Kl. 13.40 – 15.00.

Se mere under Munkerup Park på www.munkeruphus.dk

(Billedet: En af performerne i vandreforestillingen 'FOD FLUGT', der afvikles 25.-26. september i Munkerup Park, som ligger ned til Kattegat. Foto: Seidlers Sensorium)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne