1. august 2012

Flere solgte teaterbilletter til børn og unge

Selvom mange stationære børneteatre melder om svigtende salg til skoler og institutioner, kan  Teaterbilletter.dk melde om fremgang i salget af teaterbilletter til børn og unge under 25 år på omkring fem procent i den just afviklede sæson 2011-12.

I rene tal er der tale om en stigning fra 162.394 til 171.263 billetter.

Organisationen fortæller, at det særligt er de meget billige gruppebilletter, som netop primært benyttes af skoler og børneinstitutioner, som tegner stigningen.

Teaterbilletter.dk forvaltede i den nylige sæson 2011/12 et offentligt tilskud på 15,5 mio. kr. til dækning af kunderabatter, og i lighed med de forrige år går 80 procent af midlerne til børn og unge og er således med til at sikre, at børn og unge får mulighed for at se scenekunst.

I den nye sæson fortsætter Teaterbilletter.dk – der forvalter rabatordninger til publikation og opererer på Sjælland og Fyn og Malmø – med en medlemskreds, som tæller over 100 teaterproducenter med et udbud på over 260 forestillinger.

Teaterbilletter.dk gør opmærksom på, at det allerede nu er muligt at købe (løssalgs)billetter direkte fra www.teaterbilletter.dk via mobiltelefon.

Mere på www.teaterbilletter.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne