5. marts 2021

Flere navne til Limfjordsteatrets Thy-hold

Fra årsskiftet blev Limfjordsteatret fra Mors også egnsteater i Thisted Kommune (se note) – hvor man overtager den bygning, der rummede Thy Teater, men som først skal undergå renovering og forbedring.

I slutningen af januar blev teaterparret Pernille og Steen Nedergaard Haugesen præsenteret som de to, der som kunstnerisk team skal stå i spidsen for Limfjordsteatrets aktiviteter i Thy. (se note). Og nu har man så også sat navne på henholdsvis en administrativ ansvarlig og en projektansvarlig:

Birgitte Uekermann Thomsen, der var administrativ tovholder i Thy Teater, vender tilbage til teaterhuset i Frederiksgade i en fuldtidsstilling som administrativ ansvarlig. Hun arbejdede i flere år med salg og projektledelse hos bl.a. Nordjyske og Morsø Folkeblad, til hun i 2012 blev ansat på Thy Teater som administrator frem til teatrets lukning ved nytår.

Klara Espersen, der kommer fra en stilling som kommunikationsmedarbejder og grafiker hos Kulturprinsen i Viborg, ansættes i teaterhuset i Thy i en deltidsstilling som projektansvarlig og skal bl.a. være med til at søge penge, løse grafiske opgaver, udsmykningsopgaver og fungere som sparringspartner.

Hun er uddannet jurist, men har i mange år arbejdet med visuelt design, branding og kommunikation for bl.a. Randers Egnsteater, Premier Is i Thy, Kulturprinsen og som sekretariatsleder for Kulturmødet Mors – ligesom hun har løst en række grafiske opgaver for Limfjordsteatret. 

Hun stod i øvrigt også for plakat og grafik design for Aprilfestival 2015 i Frederikssund og Halsnæs.

Pga. renoveringen af Teaterhuset i Thisted får de nye medarbejdere i første omgang plads på matriklen i Nykøbing. Der er planlagt åbningsfest for Limfjordsteatrets egnsteaterfilial i Thy 12. september.

(Billedet: Klara Espersen og Birgitte Uekermann Thomsen bliver en del af Limfjordsteatrets Thy-hold. Foto: Lena Angioni og privatfoto)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne