25. september 2013

Fire dages børneteaterfestival i Aarhus

Aarhus Børneteaterfestival, der afvikles 3.-6. oktober 2013 med ni teatre og ni forskellige forestillinger, er vel egentlig tænkt som et eksklusivt arrangement for børn i kommunen, men det skal ikke forhindre teateravisen.dk i at nævne initiativet. Og det skulle også være muligt for interesserede udenfor Aarhus at komme til fadet i selve weekenden.

Sikkert er det imidlertid, at der er forestillinger for alle aldersgrupper, ligesom der i weekenden vil være kreative værksteder i Børnekulturhuset, der står som arrangør af den lille festival, der er støttet af Aarhus Kommune.

Der er gratis adgang for kommunens børn til forestillingerne torsdag og fredag, mens billetprisen i de sidste to dage er 25 kr. pr. billet for både børn og voksne, og der kan kun bestilles billetter via telefonisk henvendelse (hverdage ml. kl. 10-14 på tlf. 41 85 66 23).
Man kan se programmet med info og spilletider m.v. via link til festivalen, hvis forestillinger på scenerne ved Børnekulturhuset på Brobjergskolen.

Vil man have ekstra forbrugeroplysning, er alle festivalens forestillinger blevet anmeldt her på portalen (brug ’Søg-funktionen på titel eller teater):

Komediehuset: ’Mobbedreng’ – Randers Egnsteater: ’Under mit træ’ – Sofie Krog Teater: ’The House’ – Miteater: ’Kamelen kom til sidst’- Teater Hund: ’Hvis bare…’ – Teatret Kriskat: ’Jeg skal nok finde den!’ – Nørregaards Teater: ’Mig og Callas’ – Teater Blik: ’Vejen rundt’ og Teater Nordkraft/Barkentins Teater: ’Mellem Mad’.

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne