17. februar 2023

Find balancen i dit arbejdsliv

Udviklingsplatformen for Scenekunst står bag en faciliteret vækstgruppe, ’GRO’, med et forløb over fem møder og med otte pladser til professionelle selvproducerende scenekunstnere eller producenter i det frie felt, der har mindst to års erfaring. 

Forløbet beskrives således:

’Du bliver en del af en vækstgruppe, hvor dit arbejdsliv og din arbejdserfaring kommer i fokus gennem faciliteret dialog og refleksion. Du kommer til at optegne strukturerne i dit nuværende arbejdsliv og får værktøjer til at de kan forbedres. Du får viden om og inspiration til at handle anderledes. Og du får en vej til at fremme dine muligheder for at få et (endnu mere) bæredygtigt arbejdsliv’.

Udviklingsforløbet GRO udbydes af Aron – Center for bæredygtigt arbejdsliv i samarbejde med procesleder Priscilla S. Lind Rasmussen og Udviklingsplatformen for Scenekunst. Projektet er støttet af Velliv Foreningen. 

Det er et krav, at man kan deltage i alle forløbtets fem fysiske mødegange i foråret 2023 (29. marts kl. 14-17; 19. april kl. 14-16; 3. maj kl. 14-16, 17. maj kl. 14-16 og 31. maj kl. 14-17)

Tilmeldingsfrist er mandag den 13. marts 2023 kl. 23.59.

Man kan ansøge om at blive en del af vækstgruppen her

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne