3. september 2013

Festugeteater

Aarhus Festuge er i fuld gang med en lang række aktiviteter frem til 8. september. Der er måske ikke det helt store opbud af professionel scenekunst for børn og unge på programmet, men man kan da bl.a. notere sig, at Teater Viva spiller sin 'One Step (for humanity) på Godsbanens åbne scene i morgen aften. Forestillingen (for 14-årige og op) er blevet godt anmeldt her på portalen.

Teater Fluks, der fik mange gode anmelderord med på vejen for sin 'Flygtning Transportable' (fra 14 år) her på portalen, spiller forestillingen et par gange dagligt 5.-7. oktober ved Godsbanens indgang C,, og spiller også 'Helt i Skoven (15+) på Godsbanens åbne scene tirsdag eftermiddag.

For de mindre festugegængere byder Filuren på 'Viola alene i verden (fra 4 år), som er en  nyfortolkning af Jens Sigsgaard og Arne Ungermanns 'Palle Alene i Verden', fortalt af Anna Ur Konoy. Forestillingen, der varer ca. 20 minutter, spiller gratis hver dag kl. 10.00 og kl.11.00 (Varighed ca. 20. min)
i Foyeren i Musikhuset.

I samme boldgade er arrangementet 'Et væld af børneforestillinger!' (fra 4 år), hvor Filurens Fortællepagode om eftermiddagen fyldes af en række små børneforestillinger, skrevet og iscenesat af Filurens Talentlinjes afgangselever.
Også her er der gratis adgang.

Show for de små og deres store leveres af den hollandske teatergruppe Mr. Image, der  med 'Big Bugs' lader kæmpemæssige insekter indtage midtbyen i tidsrummet kl. 11-15 onsdag 4. september.

Der er også miniaturecirkus hos Teater Refleksion, Teaterbus med bedstefarfortællinger (for de 3-7 årige) i Tivoli Friheden, Hatteteater i Børnekulissen m.v.

Se program, billetinfo mv. på www.aarhusfestuge.dk

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne