4. december 2016

Festivalvært kåret til Årets Ungdomskommune 2017

Forberedelserne til Aprilfestival 2017, der afvikles 23.-30. april i Sønderborg, har været i gang længe, og arrangørerne fra Teatercentrum har taget turen til den sønderjyske værtskommune mange gange allerede for at holde de nødvendige møder og se på diverse faciliteter, spillelokaler m.v.

De foreløbige meldinger tyder på, at det kan blive en rigtig god festival i flotte omgivelser og med en imødekommende værtskommune, der virkelig vil noget med festivalen og har en overordnet strategi for kulturlivet generelt.

Udover Aprilfestivalen, der jo i høj grad retter sig mod børn og unge, står Sønderborg Kommune også for bl.a. Musik i Tide-festival, Spejdernes Lejr m.v. i 2017.

Men helt generelt har kommunen fokus på at skabe et solidt grundlag for et godt ungdomsliv og også søger at inddrage de unge i beslutninger, der har med deres hverdag at gøre.

Det belønner Dansk Ungdoms Fællesråd ved at give prisen som Årets Ungdomskommune 2017 til Sønderborg, 

'I DUF sætter vi stor pris på, at ungepolitik prioriteres, og vi håber og glæder os til at se og følge endnu flere spændende unge-initiativer i Sønderborg såvel som i landets mange andre kommuner' lød det bl.a. fra  Kasper Sand Kjær, formand i DUF, da dommerpanelet 22. november havde truffet deres valg.

(Billedet: Dette foto fra DUF's hjemmeside ledsager meddelelsen om, at et enigt dommerpanel har kåret Sønderborg Kommune som vinder af 'Årets Ungdomskommune 2017'. Foto: Patricio Soto)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne