24. november 2012

Festivalplakaten er afsløret

I går fandt den officielle afsløring af festivalplakaten for Festival 2013 sted i Morsø, der med Skive og Thisted kommuner som partnere er vært for den store festival, der strækker sig fra søndag den 14. april til søndag den 21. april 2013 – som vanligt med det afsluttede overflødighedshorn af en weekend.

Kunstneren bag årets festivalplakat er Anne Riis Bovbjerg (f. 1972), der selv kender sit værk 'et patchwork-papirklip' af materialer, som hun har fundet på en genbrugsplads. Der indgår 17 forskellige farver i plakaten, der nu bliver festivalens grafiske vartegn – og også vil pryde programmer, bannere, flyers m.v.

Kunstneren fortæller om ideen bag plakaten:

’Udgangspunktet for mine tanker har været de ressourcer og værdier, som allerede findes omkring os. Hvordan kan vi bruge det, der allerede findes til at skabe synlighed og interesse? Det er overvejelser, som ikke alene har betydning for de kommende generationer, som denne festival henvender sig til, men som også er aktuelle for borgere og politikere – og for udøvende kunstnere og kulturformidlere…’, lyder det fra Anne Riis Bovbjerg på Teatercentrums hjemmeside, hvor man løbende vil kunne finde informationer om den tilstundende festival i det nordjyske, der forventes at få besøg af over 100 teatre med op mod 180 forskellige forestillinger.

Se mere på https://www.aprilfestival.dk/

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne