23. april 2012

Festivalen er online

Festival 2012, der afvikles i Ringsted og Sorø fra 22.-29. april og dermed nu er i fuld gang, har i år for første gang lanceret online-billetbestilling som en mulighed for de mange lokale og tilrejsende tilskuere til at skaffe sig gratis adgangstegn til de næsten 190 forskellige forestillinger, der udgør festivalens sceniske midtpunkt.

Online-systemet åbnede torsdag, og i løbet af de første par dage blev næsten 10.000 billetter booket via festivalens hjemmeside.

Der blev frigivet flere billetter i går i forbindelse med de såkaldte billetfest-arrangementer med underholdning i Ringsted og Sorø, og i dag frigives yderligere billetter.

Den punktvise frigivelse af de i alt 30.000 gratis billetter til festivalen sker for at give alle mulighed for at erhverve sig adgang til teaterforestillingerne, hvoraf langt hovedparten afvikles ved det store weekendarrangement 27.-29. april.

Arrangørerne fra Teatercentrum oplyser, at der blev modtaget over 400 bestillinger i timen, da online-systemet blev åbnet.

Adskillige potentielle tilskuere måtte da også sande, at der var kø ved online-basen og at mange forestillinger var udsolgt, før de selv nåede frem. Flere benyttede sig også af telefonbestillingen, så der var og er voldsom travlhed i sekretariatets billetafdeling, hvor online-bestillingerne her gøres klar (foto: Søren K. Kløft).

Udlevering af billetter foregår fra Ringsted Bibliotek – mens det er muligt at bestille billetter både på telefon 3530 4400 samt online på www.festival2012.dk – se under ’program’.

Flere informationer, inkl. program, på festivalens hjemmeside: www.festival2012.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne