24. august 2013

Festival of Wonder byder sig til

Silkeborg Dukketeaterfestival – der i kraft af sit store internationale tilsnit også lyder navnet Festival of Wonder – har nu åbnet for sluserne i form af offentliggørelse af det trykte program, åbning for billetsalget (www.silkeborgbilletten.dk) og opdatering af festivalens hjemmeside (www.festivalofwonder.dk el. www.dukketeaterfestival.dk).

Og følges de forrige års traditioner for den biennale og særdeles internationale animationsteaterfestival, vil mange billetter blive revet væk længe før festivalstart 7. november 2013.

Man kan følge med i festivalens fremadskriden via hjemmesiden og på Facebook og YouTube m.v., som bliver brugt flittigt i promoveringen af den store begivenhed i Silkeborg, der byder på en lang række internationale og danske animationsforestillinger foruden backstage-talks workshops, film, dukkeværksteder. I alt 86 forestillinger/opførelser rummer programmet.

En række events og forestillinger afvikles som appetizers op til festivalstart – således åbner der 21. september sanse- og scenografiudstilling på KunstCenter Silkeborg Bad. Her udstiller Matej Formann værker fra Theatre Forman Brothers spektakulære forestillinger (flere har været med på Festival of Wonder tidligere) – og der bliver i øvrigt også arrangeret en række backstage-talks med Matej Forman under selve festivalen.

I år kan dukketeaterfestivalen i Silkeborg i øvrigt også prale med royal opbakning, idet Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond har givet støtte til åbningsforestillingen 7. november med det franske teater Theatre du Rugissant, der spiller 'I Judas øje' ('Dans L'Oeil du Judas').

Se mere på www.dukketeaterfestival.dk el. www.festivalofwonder.dk

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne