9. januar 2020

Festival for ung scenekunst på Fyn

Talentudviklingsforløbet Svendborg Scenekunstakademi har i samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune, Teater Momentum, BaggårdTeatret og Ungdomsskolen Faaborg-Midtfyn modtaget støtte fra Kulturregion Fyn til udviklingen af en samlende festival, Karavanen, og platform, Scenekunst.dk, for unge scenekunstnere.

Festivalen Karavanen afvikles fra 10.-17. januar og starter på Teater Momentum i Odense 10. januar med en 24 timers workshop med målet at skabe en færdig forestilling – og så fortsætter det i Odense, Svendborg og Faaborg med bl.a. talks, readings, åben scene og forestillinger – bl.a. Black Box Dance Companys 'No Sex – en verden af køn', Det Fynske Dansekompagnis   'ELEMENT' og Teater Grænselands 'Along came Willy'.

Karavanen foregår i Odense på Teater Momentum fra fredag d. 10. til mandag d. 13. januar, i Svendborg på BaggårdTeatret fra tirsdag d. 14. til torsdag d. 16. januar og i Fåborg på Helios fredag d. 17. januar.

Der er gratis adgang til det hele. Man kan finde det fulde program med steder og tider på scenekunstfyn.dk. Forestillingerne kan også findes på Facebook (søg på KARAVANEN) – og som publikum kan man også bare møde op i døren.

'Det er så vigtigt, at unge på Fyn kan være med i et større scenekunstnerisk fællesskab, hvor vi viser omverdenen, hvad vi kan', lyder det fra initiativtager Gitte Gry Bech Ballesheim fra Svendborg Scenekunstakademi.

Det er planen, at festivalen Karavanen skal køre videre hvert år, og at platformen Scenekunstfyn.dk samler allerede eksisterende initiativer som Scenoskop (teaterfestival) og FÆKT (Fynsk Vækstlag). 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne