18. juni 2018

Festival åbner for billetsalg for formidlerne

Horsens Teaterfestival har nu sit program klar til 2018-udgaven 14.-16. september af den veletablerede og -arrangerede begivenhed.

Omkring 100 opførelser af 35 forskellige forestillinger bydes der på – inkl. en app-styret interaktiv åbningsforestilling, en række teaterinstallationer i byrummet m.v.

Også årets faglige forum er klar til at tage imod deltagere i form af formidlere, scenekunstnere, teaterfagfolk, kulturkonsulenter mv.

Det bliver en inspirationsdag, som ledes af Sissel Romme, scenograf og medleder af Teater Graense-Loes, hvis forestilling, 'Love me tender, vises som led i dagens program.

Temaet er det scenografiske rum, og udover et oplæg om 'den visuelle dramaturgi' ved Cathrine Poher vil der også være debatoplæg fra seks scenekunstnere med forskellige tilgange til det scenografiske rum.

Mens Fagligt Forum er med deltagerbetaling, er alle forestillinger m.v. på festivalen som vanligt gratis. Dog skal billetter bestilles, og det sker i år via en ny digital billet- og programplatform.

Halvdelen af alle billetter er reserveret til formidlere, der kan bestille fra 19. juni, mens der 18. august åbnes der for billetter til børn, familier og andre interesserede.

Der er i alt ca. 7.000 gratis billetter til forestillingerne, og så er der en del installationer, forestillinger mv. i byrummet, som ikke kræver billet.

Se mere om forestillingerne, programmet, billetbestilling m.v. på festivalens hjemmeside:  https://www.boerneteaterfestival.horsens.dk

(Billedet: Blandt de mange tilbud på Horsens Teaterfestival er Carte Blanches forestillingsinstallation, 'Møder – i mørket' for de otte-årige og op. Foto: Bo Amstrup)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne