25. januar 2012

Fair Play laver skuespillerskole

Selvom der er mange henvendelser, er det ikke helt nemt at have skoleeelever i erhvervspraktik, når man er et travlt og turnerende børneteater med mange rutiner og faste opgaver, men i uge 5 får l 11 elever fra Holbæk og omegn mulighed for at opleve livet som skuespiller i et børneteater helt ud i detaljen, så de bl.a. også selv kommer på scenen for at vise, hvad de har lært.

Teatret Fair Play hævder selv, at man er det eneste teater i landet, der på denne måde kan tilbyde praktik som udøvende skuespiller.

Holdet er samlet fra forskellige skolers 9. klasser, og  eleverne skal møde hver dag på teatret, hvor de arbejder med forskellige skuespilteknikker. Arbejdet foregår under ledelse af Teatret Fair Plays kunstneriske leder, Robert Parr, og skuespiller Birgitte Clauson-Kaas.

 I løbet af praktikken skal eleverne bl.a. arbejde med kropssprog, vejrtrækning, stemme og fysik.  Der vil også være improvisation og tekster, ligesom de vil blive trænet i mødet med publikum, idet forløbet afsluttes med en visning sidste dag med brudstykker fra ugens arbejde.

Læs mere om teatret og dets erhvervspraktik på www.fairplay.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne