26. april 2016

Et unikt samarbejde

30 teaterchefer fra det storkøbenhavnske teatersamarbejde Teaterbilletter mødtes 25. april i Folketeatrets foyer og skålede for, at samarbejdets i alt 106 teatre har lanceret Teaterkataloget 2016-17.

Der er noget at fejre: Teaterbilletter-samarbejdet er det eneste af sin slags i Europa. Med fælles markedsføring, herunder hjemmesiden Teaterbilletter.dk og et fælles Teaterkatalog, fælles rabatstruktur og med fokus på at promovere både musicals, moderne dramatik, teaterkoncerter, danseforestillinger, performance og børneteater til alle aldersgrupper og målgrupper.

Samarbejdet om Teaterbilletter tog sin begyndelse i maj 2015, da de to ledende københavnske teaterorganisationer BilletBillet og Scenit slog sig sammen om markedsføring af størstedelen af det professionelle teater i Storkøbenhavn.

– BilletBillet repræsenterer de fem store københavnske teatre; Folketeatret, Betty Nansen Teatret, Republique, Nørrebro Teater og Østre Gasværk Teater.

– Scenit repræsenterer ca. 100 teatre og teaterproducenter på hele Sjælland, herunder Mungo Park, Grob, Teatret ved Sorte Hest, Husets Teater og de mange børneteatre.

'I vore dage går publikum i teatret. Ikke i et bestemt teater. Man vælger de forestillinger der passer til ens smag, tid og lyst. Derfor er det helt naturligt, at publikum kan orientere sig om repertoiret i et og samme katalog. Det er faktisk en selvfølge', lyder det fra Folketeatrets chef, Kasper Wilton, om samarbejdet i en pressemeddelelse.

Med Teaterbilletter bringer de to organisationer sig tættere på publikum – med hjemmesiden, hvor man hurtigt og let kan købe billet til over 200 forestillinger pr. sæson, det gratis fælles Teaterkatalog der bliver distribueret i 200.000 eksemplarer, to inspirationsfoldere pr. sæson og fælles markedsføring året rundt for at lokke flere op af sofaen og ud i byen til en teateroplevelse.

(Billedet: 30 teaterchefer på ét teater, da Folketeatrets foyer lagde trappe til familiefotoet – hvor der også befinder sig ganske mange børneteaterledere… Foto: Jacob Christian Hansen)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne