2. december 2020

Et personligt format

Folketeatret lancerede i efteråret sin fjerde scene, kaldet Kvisten, der både er tiltænkt teatrets  børne- og ungdomsinitiativ Folketeatret|u, men også skal huse det nye format 'UNDER HUDEN', er er henvist til de 16-21-årige og således balancerer i udkanten af denne portals primære interessesfære.

Man præsenterede det som et rum, der giver plads til monologer, fortællinger eller noget helt tredje, som går under huden på forskellige problematikker og ikke mindst præsenteres af et ungt menneske (med eller uden sceneerfaring). Temaerne udspringer af de unges egne interesser.

Man lagde ud med 'Er der plads til mig?', en solforestilling om at være tyk, og 8. december er der så premiere på 'Cirkus Anna', hvor en gymnasielev på 19 år fortæller om en hverdag præget af perfekthedskultur, forventningspres, fester, kærester og smukke veninder, hvor det kan være svært at finde sin egen rolle og plads.

Forestillingen tager publikum med på en rejse ind under huden på Anna i en humoristisk og sårbar iscenesættelse af det cirkus, der er hendes dagbog, deraf forestillingens titel

Cirkus Anna spiller på Kvisten fra den 8. til den 19. december 2020. Medvirkende er Anna Møller Friis, der også står for iscenesættelsen sammen med Silje Shearman Poulsen, mens Mathias Fremming og Sallie Thomsen står for teaterteknikken.

Se mere på https://www.folketeatret.dk/shows/cirkus-anna

(Billedet: Anna Friis er ene kvinde på scenen i 'Cirkus Anna', der er anden forestilling i Folketeatrets UNDER HUDEN-format. Foto: Folketeatret)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne