25. marts 2011

Et dedikeret teater

Når Festival 2011 starter lige om lidt med billetåbningsfest søndag den 3. april, har de lokale borgere i værtsbyen Randers i hvert fald ikke fået lov at glemme, at der er festival med teater for børn og unge i en hel uge derefter.
Byens byport, Red Fall, projicerer løbende festivalplakaten og fotos af kommunens 13.000 potentielle tilskuere, der er plakater og foldere og stof i aviser og radiospots m.v.

Og byens lokale teater, Randers Egnsteater, har på alle måder taget opgaven med at promovere festivalen til sig. Teaterleder Peter Westphael har med vanlig entreprenant fremdrift arbejdet i og med lokalgruppen og været md til at sætte en masse ideer – og arbejde – i søen og hans teater bliver også omdrejningspunkt for festivalen som sekretariat og mødested for teaterfolk og formidlere.

Teatrets medarbejdere er og bliver også højst synlige under festivalugen. Forlods er festivalplakaten kreeret af teatrets egen pr- og kommunikationsmedarbejder, Klara Espersen, og når det store billetshow med 25.000 gratis teaterbilletter går i gang, er det teatrets administrative leder, Ebba Bertelsen, der står i spidsen – som hun i øvrigt har gjort det gennem de seneste mange års april-festivaler.

Seneste udspil fra Randers Egnsteater er så at bruge hele teatrets hjemmeside som reklamesølje for festivalen.
Det kan man se på www.randersegnsteater.dk

Vil man vide mere om selve festivalen, hvor p.t. 111 teatre er tilmeldt med ca. 180 forskellige forestillinger, står alle informationer om billetter, forestillinger, spilleprogram og div. arrangementer på www.festival2011.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne