20. september 2012

En legende kommer til byen

Odin Teatret indtager København i perioden 17. september – 7. oktober 2012, hvor man afvikler forestillinger, kurser, møder, konferencer, arbejdsdemonstrationer og såkaldte byttehandler i samarbejde med lokale arrangører.

Odin Teatret spiller bl.a. forestillingen ’Det kroniske liv’ på Operaen og Kulturhuset (biblioteket) på Rentemestervej, ligesom der afholdes en række ’arbejdsdemonstrationer’ både på Forsøgsstationen på Sdr. Boulevard og i Teatergruppen Batidas Teaterhus i Nordvest.

Batida lægger også hus til en koncert med musikere fra Odin Teatret, lokale musikere – og egne kræfter – søndag den 30. september kl. 21.

Der er også arrangementer og bogpræsentation i Hofteatret, mens der fx. torsdag 4. oktober er ’Møde med dansere’ i Dansehallerne, hvor Anne Middelboe Christensen – der jo bl.a. er anmelder her på portalen – er ordstyrer i en snak med Eugenio Barba, koreograf og danser Jacob Stage, koreograf Tim Rushton og instruktør Jakob F. Schokking.

Forsøgsstationen står udover en række arbejdsdemonstrationer også for en masterclass med Eugenio Barba – Odin Teatrets legendariske leder gennem mere end 40 år. Der er gratis adgang til arrangementet ’Instruktøren på gulvet’ søndag 23. september 2012 kl. 18.00, hvor det handler om Odin Teatrets arbejdsmetode ud fra på Julia Varleys soloforestilling ’Ave Maria’. Skuespiller og instruktør forklarer og diskuterer den dramaturgiske proces, der fører til en forestillings tilblivelse.

Man kan se hele programmet med div. informationer omkring Odin Teatrets invasion i København her

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne