2. august 2023

En anderledes tur i parken

Performanceteatret LIMINAL – der bl.a. har begejstret med en grotesk dramatisering af Jakob Martin Strids ’Mimbo Jimbo laver kunst’ for børn (se anmeldelse) og identitetskriseshowet ’Verden er væltet’ (se anmeldelse) for unge, har her i august premiere på to publikumsinddragende audio-events i Ørstedparken og Kongens Have i det indre København.

Det ene værk (Parklife 1 i Kongens Have) skabes af Erik Pold, co-kunstnerisk leder af LIMINAL og det andet (Parklife 2 i Ørstedparken) skabes af Sarah Thom og Simon Will fra den Berlin-baserede, internationale performancegruppe Gob Squad. 

De to audio-events består af instruktioner af publikum, som guides rundt i parken og deltager i, hvad der kan minde om en munter flash mob kombineret med en audio-walk. Man lover en politisk, kritisk, underholdende og overraskende oplevelse. 

De to events er gratis, på engelsk, velegnet fra 12 år, men alle er velkomne til at møde op. De varer hver 40 minutter, der kræves ikke billetreservation – men medbragt mobiltelefon og høretelefoner er nødvendigt for at deltage.

I perioden 3.-13. august: tors, fre, lør, søndag kl. 17 i Kongens Have og kl. 20.30
i Ørstedsparken  – i perioden 15-27. august: tirs, ons, tors, fre, lør, søndag kl. 17 Kongens Have   og kl. 19.30 i Ørstedsparken  

Alle informationer om spilletider og mødesteder findes på www.parklife.nu

(Billedet: Erik Pold fra Liminal og hans kolleger fra Gob Squad byder på gratis, indholdsrig oplevelsestur i to københavnske parker. Foto: LIMINAL)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne