15. marts 2012

Eksempel til efterfølgelse: Forær en børneteaterforestilling væk

Her er et godt forslag til virksomheder, foreninger og andre potentielle glade givere: Køb en stak billetter – eller en hel forestilling – og send børn fra skoler og institutioner m.v. – i teatret.

Det kunne både afhjælpe den kedelige situation for en række af landets stationære børneteatre, der må se langt efter mange skoler og institutioner, som ikke længere hat råd til teaterturene, og give giveren et positivt image i lokalsamfundet.

Det er Taastrup Teater, der fortæller historien om eleverne fra 9.v. på Borgerskolen, der havde fået foræret 30 billetter til forestillingen ’Blind vej’ af Lions Club Hedeland.

»Det var en rigtig god idé at give billetter til skolen. På den måde gør vi gavn tre steder: Hos Lions Club, hos skoleeleverne og hos teatret, der får flere besøgende,« siger Bodil Kjeldahl fra Lions Club if. en pressemeddelelse fra Taastrup Teater fandt en værdig modtager af gaven fra Lions Club.

Eleverne var således til forestillingen i går, onsdag den 14. marts. Forestillingen ’Blind vej’, der spiller på Taastrup Teater frem til 23. marts 2012 og siden kan ses på Festival 2012 (www.festival2012.dk)  i april i Ringsted og Sorø og også vil blive anmeldt her på portalen, tager med udgangspunkt i et lettere mislykket bankrøveri integrationsproblematikker under kærlig behandling.

Læs mere om teatret, forestillingen og donationen www.taastrupteater.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne