26. august 2020

Egil Bjørnsen takker af

Egil Bjørnsen tiltrådte 1. april 2016 som leder af den nyetablerede Udviklingsplatformen for Scenekunst – nedsat af Bikubenfonden og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst. 

Efter fire og et halvt år på posten fratræder han nu stillingen pr. 1. oktober for at blive leder af Rytmisk Center i København.

'Egil har gjort en fantastisk indsats for at bringe Udviklingsplatformen til det niveau den har i dag. Vi begyndte med et opdrag på et stykke papir og har nu en velfungerende og dynamisk organisation, der arbejder for at sætte fokus på og udvikle vilkårene for den frie scenekunst i sammenhæng med resten af scenekunstbranchen. Vi kommer til at savne Egil på Udviklingsplatformen, og takker ham for hans gode arbejde', siger Udviklingsplatformens bestyrelsesformand, Pernille Møller Taasinge, der overtager funktionen som konstitueret leder, indtil en ny findes.

Se stillingsopslaget her.

(Billedet: Egil Bjørnsen efterlader Udviklingsplatformen med en revideret strategi og en ny bevilling fra støttegiverne, der rækker frem til 2024. Foto: Udviklingsplatformen) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne