19. oktober 2014

Dronningen ser børneteater – i Kroatien

Når det danske regentpar tager på statsbesøg i Kroatien fra 21.-24. oktober 2014, følger 50 danske kunstnere og fagfolk fra professionelle danske kulturinstitutioner med som del af statsbesøgets kulturprogram, der har fokus på den europæiske udvikling og samarbejdet inden for film, børneteater, arkitektur, UNESCO-samarbejde, marinarkæologi og arkiv.

I løbet af statsbesøget finder en halv snes enkeltarrangementer sted, og et af den er altså børneteater – og det i form af en coproduktion danske Passepartout Theatre Production og det kroatiske børneteater Mala Scena.

De har efter et længere udviklingsforløb sammen lavet forestillingen 'Why Me' for børn i alderen 12-15 år, og den får premiere på Mala Scena under statsbesøget – og dronning Margrethe skal efter planen overvære en forpremiere 22. oktober kl. 15.

'Why Me' spiller på Mala Scena 22.-25. oktober og skal derefter på turne. Forestillingen er skrevet og instrueret af Jacques S. Mathiessen fra Passepartout – og har musik af Claus Bo Carlsen.

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne