24. oktober 2012

Dramatisk erkendelsesrejse

I dag er der premiere i Vordingborg på resultatet af et spændende samarbejdsprojekt mellem teatrene Carte Blanche fra Viborg og Cantabile 2 fra Vordingborg.

I forestillingen ‘Life Live! undersøger de to teatre, hvordan der kan skabes ’ærlige møder’ på tværs af alder og erfaring.

Konceptmagerne beskriver selv ’Life Live!’ som ’en erkendelsesrejse om det, vi har tilfælles som mennesker. Et labyrintisk forestillingsspil om at være i live. Her mødes børn og voksne i en fælles fordybet undersøgelse af vores eksistens og lærer af og om hinanden som mennesker og får mulighed for at undres over sig selv og hinanden’. 

Rent konkret foregår det via interaktion med forestillingens seks performere i en scenografi med 40 vægge, der kan flyttes, så nye rum opstår.

I live-spillet, der kan have 15 voksne og 15 børn (fra 12 år) med ad gangen, deltager publikum som medskabere, og deres valg og svar er udslagsgivende for forestillingens forløb.

Forestillingen er instrueret af lederne af de to egnsteatre, Nullo Facchini og Sara Topsøe-Jensen, og sidstnævnte står også for scenografi og kostumer. De seks performere er Lisa Gertum Becker, Siri Haff, Signe Harder, Tilde Knudsen, Marie Louise Maegaard, Anne Nyboe

Forestillingen, der også bliver anmeldt her på portalen, vil blive opført i alt 50 gange i fem forskellige byer fra 24. oktober til 2. december 2012: 24.-28. oktober på Cantabile 2 i Vordingborg, 31. oktober- 4. november på Carte Blanche i Viborg, 7.-11. november på Kulturværftet i Helsingør, 20.-24. november på Teater Nordkraft i Aalborg og sluttelig 28. november-2. december på Asterions Hus i København.

Se mere om forestillingen, billetkøb m.v. på www.cantabile2.dk og www.cblanche.dk

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne