15. marts 2013

DramatikVærket fejrer sig selv

DramatikVærket, der er et projekt i regi af Filuren i Aarhus, har eksisteret siden 2008 og opstod ud fra et behov for at skabe ny dansk dramatik for – og til – børn og unge. Derfor har man engageret  professionelle dramatikere til at skrive dramatik, skabt direkte til at skulle spilles af børn og unge i alderen 9 til 19 år.

Nu gives seks af disse skuespil – af Lenemarie Olsen, Julie Kirkegaard, Line Knutzon,  Gyrid Axe Øvstreng, Daniel Wedel og Caroline Cecilie – på Forlaget Drama, mens Dansklærerforeningen lancerer online-undervisningsmateriale til tre af skuespillene.

Begivenheden fejrer DramatikVærket med en workshopdag på Filuren lørdag 16. marts 2013 med bl.a. dramatikerne Line Knutzon og Daniel Wedell og skuespillerne Sune Christoffer Abel Clowning – Skuespiller Helga Rosenfeldt-Olsen.

Derudover kan DramatikVærket glæde sig over, at man efter at have måttet skrue ned for blusset sidste år pga. manglende økonomi nu har fået en to-årig bevilling fra Scenekunstudvalget og er blevet en del af Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Mere om DramatikVærket på www.filuren.dk

(caj) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne